Billetter må kjøpes samlet om man ønsker å sitte sammen.
Det vil være mulig å kjøpe hele bord á 10 plasser, eller enkeltplasser på øvrige bord.
Dere må derfor kjøpe hele bord om dere ønsker å sitte sammen.
Eller kjøpe f eks tre plasser samlet på et av de øvrige bordene.
Trenere/staller/eiere som skal ha egne bord må derfor planlegge for dette. En gjennomfører kjøpet etter å ha mottatt f eks Vipps fra de andre.
Når billetter er kjøpt vil man få sin billett på e-post og mobil.
Disse scannes ved ankomst. Disse kan kun skannes en gang.
Dersom dere har kjøpt hele bord må den som er ansvarlig for kjøpet sende liste over alle sine gjester til esben.hansen@rikstoto.no. Alle vil da få tilsendt hver sin personlige billett.
Det vil bli servert velkomstdrikk og en tre retters bankettmiddag.
Pris per person er 800 kroner.
Drikke til maten kjøpes i baren som også holder åpent etter at premieutdelingen er ferdig.
Det vil som vanlig arrangeres et lotteri for gjestene.
Antrekk: Pent.
Aldersgrense 18 år.
Oversikt nominerte hester og priser, klikk her.
Link til kjøp av billetter vil bli offentligjort fredag 11 mars.
MENY
Forrett: Kremet hummersuppe med smørstekte kamskjell og gressløkolje
Hovedrett: Grillet okse indrefilet med rødvinsaus, bakte rotgrønnsaker, fritert skorsonerrot og urtebakte små poteter.
Dessert: Creme Brulée
Det vil i år bli mulig å kjøpe vin til maten på ticketco slik at det står klart når man kommer til bordet.
Det vil også være mulig å bestille hotellrom til rabattert pris på ticketco.
Link til billetter offentliggjøres, drikke og hotellrom offentliggjøres fredag 11. mars.