Sted Grand Hotel: Om Grand
Tid: Lørdag 29. mars kl. 18.00.
Alle i salen vil kunne følge med på det som skjer på scenen og på storskjerm, og kvelden ledes av Thomas Gjelsås.
Gjestene får som vanlig sjansen til å vinne flotte premier i det store lotteriet.
Oversikt over nominerte hester og øvrige premier finner du her Oscar nominerte hester | Øvrevoll Galopp
Billetter vil kun være tilgjengelig TicketCo - link #mce_temp_url#
PRIS:
Bord til seks eller åtte personer (1.350 kroner per person).
Eksklusivt for de som kjøper helt bord: Grand Hotel tilbyr to typer vinpakker spesielt tilpasset menyen.
Per person 1.350 kroner.
Merk: Er dere flere i følget som ønsker å sitte sammen, må kjøpet gjøres samlet.
Siste frist for kjøp av billett er torsdag 20. mars.
Ved kjøp enkeltbilletter:
Kun de som kjøper billetter samlet er garantert å sitte på samme bord.
Den som gjør kjøpet av billettene må selv fordele QR kode til de andre gjestene.
Øvrevoll vil sette sammen bord for gjestene med enkeltbilletter.
Billett med QR kode skannes ved ankomst, oppgi mobilnummer og emailadresse ved kjøp.
De som kjøper et helt bord kan bestille egen vinpakke (3 glass) satt sammen spesielt for å passe til menyen.
Det vil være to alternativer: Sølvdivisjon til 600 kroner per person og Grunndivisjon til 450 kroner per person.
Alle på bordet må ta samme pakke.
Siste frist for forhåndskjøp av vinpakke er torsdag 20. mars.
Vin til maten kan kjøpes i baren ved ankomst.
Bankettmeny Speilsalen, Grand Hotel
- Velkomstdrikke
Forrett:
Kamskjell på shitake-krem, dashi gelè og wasabi-emulsjon
Scallops on shitake creme, dashi gel and wasabi emulsion
Inneholder/Contains: Skalldyr/Shellfish, Fisk/Fish, Silfitt/Sulphites, Egg, Sennep/Mustard
Hovedrett:
Black Angus filet, blåpotet sfære, kongeøsterssopp, gule cherrytomater, rødvin- tamarindreduksjon
Black Angus filet, blue potato sphere, king oyster mushroom, yellow cherry tomatoes, red wine- tamarind reduction
Inneholder: Melk/Milk, Sulfitt/Sulphites, Selleri/Celery
Dessert og kaffe:
Mørk sjokolademousse med lakris med pekan kake og lønnesirup iskrem
Dark Chocolate mousse with licorice, pecan cake and maple syrup ice cream Inneholder/Contains: Melk/Milk, Egg, Hvete/Wheat, Pekannøtter/Pecans
Vennligst oppgi matallergier når du bestiller eller til johanna.tverfjell@norskgalopp.no senest torsdag 20. mars.
Antrekk: Pent.
Aldersgrense 18 år.
Det planlegges også en Kick Off -fest på Øvrevoll før sesongstart, mer informasjon kommer.
