Sted Grand Hotel: Om Grand
Tid: Lørdag 29. mars kl. 18.00.
Alle i salen vil kunne følge med på det som skjer på scenen og på storskjerm, og kvelden ledes av Thomas Gjelsås.
Gjestene får som vanlig ha sjansen til å vinne flotte premier i det store lotteriet.
Oversikt over nominerte hester og øvrige premier finner du her Oscar nominerte hester | Øvrevoll Galopp
Billetter vil kun være tilgjengelig TicketCo - link offentliggjøres onsdag 26. februar.
PRIS:
Reservert bord til åtte personer 10.800 kroner (1.350 kroner per person).
Grand Hotel tilbyr vinpakke spesielt tilpasset menyen, eksklusivt for de som kjøper et helt bord, se pris under.
Per person 1350 kroner.
Merk, er dere flere i følget som ønsker å sitte sammen, må kjøpet gjøres samlet.
Siste frist for kjøp av billett er torsdag 13. mars.
Ved kjøp enkeltbilletter:
Kun de som kjøper billetter samlet er garantert å sitte på samme bord.
Man kan kjøpe 1-7 enkeltbilletter i samme bestilling.
Øvrevoll vil sette sammen bord for gjestene med enkeltbilletter.
Billett med QR kode skannes ved ankomst, oppgi mobilnummer og emailadresse ved kjøp.
Det vil også være mulig å kjøpe drikke (kun flasker) til middagen på forhånd på TicketCo. Denne vil da stå klart på deres bord.
De som kjøper et helt bord, åtte plasser, kan også velge å bestille egen vinpakke satt sammen spesielt for å passe til menyen. Den koster 4.400 kroner (550 per person). Dette kjøpes også på Ticketco fra 26. februar.
Siste frist for forhåndskjøp av drikke er torsdag 13. mars.
Bankettmeny Speilsalen, Grand Hotel
- Velkomstdrikke
Forrett:
Kamskjell på shitake-krem, dashi gelè og wasabi-emulsjon
Scallops on shitake creme, dashi gel and wasabi emulsion
Inneholder/Contains: Skalldyr/Shellfish, Fisk/Fish, Silfitt/Sulphites, Egg, Sennep/Mustard
Hovedrett:
Black Angus filet, blåpotet sfære, kongeøsterssopp, gule cherrytomater, rødvin- tamarindreduksjon
Black Angus filet, blue potato sphere, king oyster mushroom, yellow cherry tomatoes, red wine- tamarind reduction
Inneholder: Melk/Milk, Sulfitt/Sulphites, Selleri/Celery
Dessert og kaffe:
Mørksjokolade mousse med lakris med pekan kake og lønnesirup iskrem
Dark Chocolate mousse with licorice, pecan cake and maple syrup ice cream Inneholder/Contains: Melk/Milk, Egg, Hvete/Wheat, Pekannøtter/Pecans
Vennligst oppgi matallergier når du bestiller eller til johanna.tverfjell@norskgalopp.no senest torsdag 13. mars.
Antrekk: Pent.
Betjent garderobe.
Aldersgrense 18 år.
Det planlegges også en Kick Off -fest på Øvrevoll før sesongstart, mer informasjon kommer.
