Triple Treat for fjerde gang Tips til Øvrevoll 29. september

Skrevet av Ola J Jakobsen,  26.09.2024
Artikkelbilde
Triple Treat @hesteguiden.com

Triple Treat for fjerde gang - Tips til Øvrevoll 29. September 

Triple Treat har vært fantastisk å følge siden hun vant sitt første løp 3. juli. Fulgte så opp med storløpsseier både i Norge og Danmark før hun ble kort slått av vår doble derbyvinner Schamyl i Svensk Breeders for 3 uker siden. Nå møter hun flere konkurrenter som hun slo sist, men med den formen hun har vist nå så vinner hun Norsk Breeders Prize Classic. Får hun ligge på vent ikke altfor langt bak teten så er det ikke mange som svarer opp hennes speed. Den har vi sett ved flere anledninger.

Løp 1  Sudøst Norsk Kriterium, 1370 gress

Kun fire hester til start, men god kvalitet på disse 2-åringene. 1 Wassim blir naturlig favoritt etter tre strake seire på tre forsøk. Prestasjonen på Derbydagen var noe utenom det vanlig. Skal normalt vinne dette løpet på den prestajonen. 3 Capitana Bling har gått tre gode løp og jakter karrierens første. Må forbedre seg. 4 Be Curious var strøket sist. Seiersløpet var av meget god kvalitet og kjempere om plassen bak favoritten. 2 Icon Bling skuffet meg litt på Bro Park i sin siste start. Skal kunne bedre.

1 Wassim – 3 Capitana Bling – 2 Icon Bling  Outs: 4 Be Curious

 

Løp 2  V64-1  Breeders Prize Classic, 1980 gress

7 Triple Treat blir bare bedre og bedre. Har levert topprestasjoner i alle sine starter og var knepent slått av dobbel Derbyvinner i sin forrige start. Hun trives på Øvrevoll og distansen skal passe midt i blinken. Blir min banker for dagen. Den danske Derbyvinneren 6 Brigadier gjester Øvrevoll for første gang. Han var meget god i Derby, men skuffet meg litt sist på Bro. Skal kunne bedre, men må levere bedre enn prestasjonen i sin siste start. 3 Appelino imponert stort i sin forrige start. Kan fort utfordre favoritten og en helt sikkert forbedret. 5 My Fortune har tjent gode penger i år uten å vinne. På en god dag kan han lykkes.

7 Triple Treat – 3 Appelino – 5 My Fortune  Outs: 6 Brigadier

 

Løp 3  V64-2  Arnfinn Lunds Minneløp, 1600 gress

4 Chianti var fryktelig god på derbydagen, men skuffet kanskje litt på Bro Park for fjorten dager siden. Da var underlaget dirt. Skal bli vanskelig å slå. 6 Admiral De Vega er litt opp og ned i prestasjonene. Må ha det litt lagt opp. 7 Captain Chorus var god i Stockholm Cup selv om det ikke ble premie. Nå er distansen kortere noe som kanskje er i hans favør. 1 Wishformore bruker å vinne et løp i året. Ble nummer to i dette løpet i fjor og kan vinne dersom favoritten skulle svikte. Må uansett være forbedret.

4 Chianti – 6 Admiral De Vega – 1 Wishformore  Outs: 7 Captain Chorus

 

Løp 4  V64-3  V4-1  Vilio Handicap, 1170 gress

Et nokså vrient spilleløp. 4 Youonlyliveonce går sjelden et dårlig løp. Var god tredje sist med toppvekt.  Blir knepen favoritt foran 3 Canmore som snart tar årets første. Får han teten kan mye være gjort. 5 Sid Game kan fort ha noen ekstra kilo på lager. Fordel at han er lite startet i år og at toppformen straks er rundt hjørnet. 2 Rockofthemoutain leverer av og til. Må tilbake til 22. juni for hans seiersløp. Det var bra. Er nå droppet noen kilo og må vise besteform.

4 Youonlyliveonce – 3 Canmore – 2 Rockofthemountain  Outs: 5 Sid Game

 

Løp 5  V64-4  V4-2  Øvrevoll Hesteeierforening Klokkeløp III, 1370 gress

1 Ama Dablam har ikke vunnet løp i karrieren sin ennå, men den første tror jeg kommer her. Har fire kilo verdifull lettelse. Har gått to gode løp i sine to siste starter. 7 Queen Of Heart vil sikkert lede lenge. Dersom ikke all fart blir brukt opp de første 1000 meter så kan det holde hjem. 9 Rock Dancer kan fort vinne et løp som dette, men han er avhengig av at absolutt alt skal klaffe. 5 Machine Gun er droppet i handicap.  Dette er en hest som radet opp hele fem seire i fjor og var rett og slett fantastisk. Viser han et snev av fjorårsform så kan han vinne.

1 Ama Dablam – 7 Queen Of Hearts – 5 Machine Gun  Outs: 9 Rock Dancer

 

Løp 6  V64-5  V4-3  DD-1  Breederes Prize Sprint, 1370 gress

3 Run For Justice har vært en fryd å følge siden han vant sitt første løp. Nå blir han bare bedre og bedre og jeg tror ikke det stopper ennå. Kan fort være god for over 80 i handicap og da vinner han dette løpet. Har også blitt rask fra start og fighter helt hjem. Kan fort være overlegen og en potensiel banker. 7 Sticky Chance viser god form hver eneste gang med ett enkelt unntak. Kan gi favoritten kamp til mål. 9 Spot On gikk bra sist i Stockholm. Er en av flere som kan vinne dersom favoritten har en dårlig dag. 4 Kis tjente gode penger i fjor, men mangler litt på det siste lille. 10 Boaz har gått to gode løp i sine siste starter. Må vise absolutt toppform for å vinne dette løpet, bør forbedre seg 2-3 kilo. 1 Marie Elle har vunnet løp i år, men det begynner å bli en stund siden. Er droppet hele 8 kilo siden seiersløpet.  2 Footstepsoffortune er veldig variabel i sine prestasjoner. Er han rask nok fra start så kan det være alt mulig. Tredjeplassen på den danske derbydagen kan være godt nok.

3 Run For Justice – 7 Sticky Chance – 2 Footstepsoffortune  Outs: 9 Spot On

 

Løp 7  V64-6  V4-4  DD-2  Goodwood Racehorse Owners Group, 1730 gress

2 Mali synes jeg var positive sist. Så lenge ut som en vinner, men ble hentet rett før mål. Er også droppet i handicap. 6 Steely Queen blir helt sikkert droppet litt fra start for å få favorittposisjonen sin, railen. Der blir hun liggende hele veien og henter konkurrent på konkurrent på det korte oppløpet. Spørsmålet er bare hvor mange det er foran henne når mållinjen passeres. Det trenger ikke være flere igjen. Hun har hatt en fantastisk sesong og kan pynte på med seier nummer tre i år. Er mer enn god nok til å vinne. 10 Fredriq Von Soa bærer mye vekt. Kan ble tøft på en myk høstbane. Er god nok. 8 Golden Ticket er sparsomt startet. Kan vinne et løp som dette.

2 Mali – 6 Steely Queen – 8 Golden Ticket  Outs: 10 Fredrik Von Soa

 

 

 

 

Løp 8  Viviannasdream Handicap, 1730 gress

8 Gravity har vært veldig god i hele år og løpet sist var kanskje det beste selv om det ikke ble seier. Kommer nok en gang til å levere en bra prestasjon, jeg tror han vinner. 5 Waikiki har funnet høstformen. Lite vekt og vektlettelse er absolutt et pluss. 1 Marcella Bloom har vært lite startet i år. Får absolutt godkjent for tredjeplassen i sin siste start. 3 Spirit Of Cimarron kan mye bedre enn raden. Er droppet fire kilo, lukter nå på årets første seier.

8 Gravity – 5 Waikiki – 3 Spirit Of Cimarron  Outs: 1 Marcella Bloom

 

V64-1:  7 Triple Treat

V64-2:  4-6-7

V64-3:  Alle 9

V64-4:  1-7-9

V64-5:  3-7

V64-6:  2-6-8-10                = 648,-

 

V4-1:  Alle 9

V4-2:  1-3-5-6-7-9

V4-3:  3 Run For Justice

V4-4:   2-5-6-8-10              =540,-