Tips Øvrevoll 17. oktober

Skrevet av Ola J Jakobsen,  16.10.2024
Artikkelbilde
Cotton Eye Joe @Hestguiden.com

Endelig viser han hva han er god for - Tips Øvrevoll 17. oktober.

Kveldens banker starter i den siste avdelingen. I fjor var han absolutt en av de beste 3-åringene i skandinavia med gode plasseringer i de klassiske løpene. Forventningen til den vanskelige fire års sesongen var stor og sesongen startet ikke som forventet. Det tok tid før vi endelig fikk se han i vinnerpaddocken, men måten han vant på sist var imponerende. Nå viste han hva han var god for. Cotton Eye Joe blir min banker i denne V5 omgangen.

Løp 1  2-Årsløp, 1600 dirt

Et greskt spilleløp. Tre av fem er debutanter og de som allerede har startet har ikke levert all verden. Både Neuroth og Erichsen bruker å ha 2-åringene sine klare så tipper en av debutantene vinner. Settere 4 Bay Zone først foran 5 Juniper Fox. 1 Soledar blir en outsider også blir 2 Titan Bling siste hest på tipslinja. Må vise bedre enn 61 i handicap for å vinne dette.

4 Bay Zone – 5 Juniper Fox – 2 Titan Bling  Outs: 1 Soledar

 

Løp 2  Maidenløp, 1100 dirt

3 Say You`ll Never har gått to godkjente løp siden hun kom fra England. Skal ha en toppsjanse her. Verst imot blir 1 Tanooga Bay som var knepent slått av i sin livsdebut. Må uansett vise over 70 i handicap for å vinne dette løpet. Med løp i kroppen så er han lengre fremme, kan utfordre favoritten. 5 Karismatic skuffet meg litt sist, men går til tallet sitt. Må være forbedret. 2 Is What It Is får det tøft her selv med lettelse

3 Say You`ll Never – 1 Tanooga Bay – 2 Is What It Is  Outs: 5 Karismatic

 

Løp 3  V5-1  Youessey Handicap, 2300 dirt

5 Black Power har vært på trippelen fem ganger i år uten å vinne. Må levere årsbeste for å vinne dette løpet. Fjerdeplassen i midten av augsust skal være bra nok. 1 Marius har en femteplass som beste resultat. Kan overraske med må som favoritten levere over evne. 3 Mozart Queen er droppet mye i handicap. Må ha dagen. Den eneste hesten som har vunnet løp i år er 2 Svenn Anton Nosto. Skuffet meg litt i sin siste start. Skal kunne bedre enn raden.

5 Black Power – 1 Marius – 2 Svenn Anton Nosto  Outs: 3 Mozart Queen

 

Løp 4  V5-2  Youngline Handicap, 2400 dirt

2 Apple Ride var god i sitt seiersløp i august. Har ikkje helt levert etter den prestasjonen. Skal kunne bedre. 4 Away With The Fairys må alltid med på bongen og har vært fantastisk i hele år. Går på alle underlag og kan vinne igjen. 5 Man Of Devotion er litt opp og ned i prestasjonene. Må ha dagen og alt må klaffe. Skal kunne bedre enn hva han har vist. 1 Solanos synes jeg var bra sist. Leverer han på samme nivå så ender han i striden.

2 Apple Ride – 4 Away With The Fairys – 5 Man Of Devotion  Outs: 1 Solanos

 

Løp 5  V5-3  V4-1  Noark Amatørløp, 1100 dirt

8 Hope And Glory har hatt en fin sesong. Går gode jevne løp og er nå droppet et par kilo. På besteform vinner hun dette løpet. Må ligge på vent og ikke komme i front for tidlig. Stallkompisen 2 Heia Pingu har hatt en dårlig sesong fram til nå. Kan absolutt så mye bedre. Radet opp seire på høsten i fjor og formen kan være stigende. Skal kunne utfordre favoritten. 1 Warning Shot har fått et fin spor. Spent på hva hun presterer på sprint. 4 Punktum Finale vinner når du minst aner det. Jockey i form.

8 Hope And Glory – 2 Heia Pinguy – 1 Warning Shot  Outs: 4 Punktum Finale

 

Løp 6  V5-4  V4-2  You Go Girl Handicap, 1100 dirt

4 Honorah leverte kanskje årsbeste sist. Får han teten kan han lede hele veien. 3 Spinaround viste også gode takter sist da han ble annen. Fortjener snart og vinne et løp. 2 Buckyboss går på det jevne. Kan overraske. 1 Empire Bling har trukket et perfekt spor. Treffer han teten kan favoritten utfordres. Synes uansett løpet bør garderes da det ikke er sikkert at vinneren står på linja.

4 Honorah – 3 Spinaround – 1 Empire Bling   Outs: 2 Buckyboss

 

Løp 7  V5-5  V4-3  DD-1  Høstbonus Sølvdivisjon Mile, 1600 dirt

3 Cotton Eye Joe viste hva han er god for i sitt seiersløp. Slo gode hester og viser at formen er der. Blir min banker for dagen i en vanskelig spilleomgang. 5 Tambora Queen har også funnet høstformen. Kommer igjen til å gå et godt løp. 9 Miss Wintown er ikke til kjenne igjen fra fjoråret. Er droppet litt i handicap kan bedre enn raden. Løpets store outsider. 6 Hunters Lulleby kan for være bedre enn hva han har vist i år. Sist ble han slått av en bedre hest.

3 Cotton Eye Joe – 5 Tambora Queen – 9 Miss Wintown  Outs: 6 Hunters Lullaby

 

Løp 8  V4-4  DD-2  Høstbonus Grunndivisjon Mile, 1600 dirt

V4 finalen er meget vanskelig. Her må man bare krysse på så langt lommeboka rekker 4 Diggit er jevnheten selv med hele tretten løp på trippelen. Nå kan distansen være litt for kort, men kan rekke fram. 6 Miss Percy overrasket alle sist. Får hun teten kan hun holde helt hjem selv om det er tøffere nå. 11 Red Valley henter snart årets andre, kommer den nå? 12 Airtrix går ned i distanse. Hesten er i form og kan vinne et løp som dette.

4 Diggit – 6 Miss Percy – 12 Airtrix  Outs: 11 Red Vallay

 

 

 

 

 

V5-1:  Alle 5

V5-2:  2-8

V5-3:  Alle 6

V5-4:  Alle 10

V5-5:  3 Cotton Eye Joe             = 600,-

 

V4-1:  2-8

V4-2: Alle 10

V4-3: 3 Cotton Eye Joe

V4-4: Alle 12                               = 480,-