Herlig seierstrippel fra Niels

23.05.2024
Artikkelbilde
Gravity ©hesteguiden.com

Championtrener Niels Petersen hadde en god kveld på jobb torsdag. Han sendte tre hester til start, og vant likegodt med alle sammen.

Rytter Carlos Lopez har hatt en flott start på sesongen og tok to nye seire torsdag.

©hesteguiden.com

 

Imra ©hesteguiden.com

Det var et lite felt som innledet kvelden i det første løpet. Steely Queen lå i tet med følge av Imra (Stall EOS). Sandro De Paiva koblet et sikkert grep på oppløpet, og selv om Imra ikke var altfor glad i å komme tidlig foran, dro hun unna til en meget komfortabel seier. -Hun gjør et godt inntrykk i kveld. Hun er en hoppe vi har forhåpninger til, og vi håper å starte i Dianalöpning i Sverige med henne. Deretter satser vi på 1000 Guineas på Øvrevoll. Det ser godt ut på stallen nå foran de hektiske storløpsmånedene. Lørdag skal vi en tur til København og vi håper å få med oss litt hjem derfra, fortalte trener Jan-Erik Neuroth.

 

Easywithme ©hesteguiden.com

Easywithme (NP Racing) var omgangens desidert største favoritt i spillet. Og det er lett å forstå. Carlos Lopez plasserte henne sist inn til oppløpet, men derfra og inn var det lekestue. Treårshoppen danset unna til seier med drøye fem lengders margin og tok sin andre strake seier. -Konkurransen i dag var ikke veldig tøff, men måten hun vinner på imponerer meg. Nå håper vi på start i Dianalöpning og Norsk 1000 Guineas, oppsummerte trener Niels Petersen.

 

Started It All ©hesteguiden.com

Norgesvennen Nathalie Mortensen red et perfekt løp med tredjevalget Started It All (Annette Stjernstrand). Hun lå bak tethesten Man Of Devotion og avgjorde sikkert på oppløpet. Man Of Devotion var tapper toer, mens stallvenninnen Second Try ble tredje. -Første og tredjeplass er jeg kjempefornøyd med! Started It All tar årets andre seier og er i storform. Nå gleder jeg meg til tiden fremover. Det blir mange besøk på Øvrevoll, for jeg elsker å være her, sa alltid like blide Nathalie Mortensen.

 

Oche Dart ©hesteguiden.com

Kveldens gladeste mann var nok italienske Lorenzo Putzulu som tok karrierens første seier som lærling med gode Oche Dart (Lucy7 og Stall Gullik). -Jeg kom i kontakt med Niels i Dubai og er veldig takknemlig for å sjansen til å ri hos han. Jeg red mine to først løp i kveld som lærling og vinner på direkten. Det er utrolig gøy, sa Putzulu etter løpet. 


Titanium Carlras ©hesteguiden.com

Titanium Carlras (Annette Stjernstrand) vant som et femtevalg i amatørløpet for Amanda Brolin. Det var et kobbel av hester som kjempet om seieren på oppløpet, men Brolin satset innvendig og snappet seieren i tiden foran Red Valley. -Det var veldig gøy å vinne på Øvrevoll. Hesten gjorde hva jeg ba den om og jeg er i det hele tatt veldig godt fornøyd, smilte rytter Amanda Brolin.

 

Hope and Glory ©hesteguiden.com

Hope And Glory (Stall Askim) var med i tetpuljen hele veien og Malin Holmberg disponerte kreftene perfekt. På oppløpet avgjorde hun mer enn sikkert foran Dark Money. Hope And Glory har startet sesongen glimrende med to seire før vi går inn i juni måned. -Fortsetter det slik kan hun ende opp som årets mestseirende i 2024. Hun holder veldig god form og jeg er veldig godt fornøyd med kveldens løp, fortalte trener Hallvard Soma.