Tips til løpene 5. juni - Spennende lunsjomgang

Skrevet av Ola J Jakobsen,  04.06.2024
Artikkelbilde
Macjack ©hesteguiden.com

Det ble en superfin løpsdag på lørdag kveld. Mange flotte oppgjør og flere hester som imponerte. Nå er vi tilbake i hverdagen med en spennende lunsjomgang. 

Min banker denne onsdagen finner dere i V4-2. Bellestarr var slått av en god hest sist hun var ute og den prestasjonen skal rekke langt her. Står også klart best til inne i dette maidenløpet.

 

Løp 1  V4-1  Høymyr Cup Amatørløp, 2400 dirt

2 Airtrix har fått en fin start på sesongen. Holder han den fine formen så skal han ha en meget god vinnersjanse. Holdt så vidt sist, men fikk to kilo ekstra for den prestasjonen. 3 Diggit er litt opp og ned i prestasjonene. Skuffet litt på gress sist, så dette er nok en dirthest. Må krysses tidlig. 6 Zagora er tilbake på dirt og jeg er spent på hva hun viser her. Har en bra speed, det viste hun i seiersløpet. 4 Norok er også veldig opp og ned i sine prestasjoner. Hestens forrige start var meget skuffende.

2 Airtrix – 3 Diggit – 4 Norok  Outs: 6 Zagora

 

Løp 2  V4-2  V5-1  Maidenløp, 1100 Dirt

Dette er et løp med mange urutinerte hester. Min banker blir for dagen blir den mest rutinerte. 4 Bellestarr gikk bra sist og ble annen. Skal vinne dette løpet syv dager i uka. 8 Norlando har vist stor fart ved et par anledninger. Vil få en fin plassering her. 2 Last Orders får godkjent for prestasjonene sist. Må forbedre seg dersom han skal ende helt i toppen. Spent på 7 Mozarts Queen. Spennende avstamning.

4 Bellestarr – 8 Norlando – 7 Mozarts Queen  Outs: 2 Last Orders

 

Løp 3  V4-3  V5-2  DD-1  Griffenfeld Handicap, 1100 dirt

5 Honorah er hyperrask og vil lede lenge, kanskje helt hjem. Kommer til å få kamp oppunder mål av 1 The Singing Butler, som hentet favoritten kort før mål sist. 4 Fornham St. Martin kommer igjen til å gå et godt løp, men synes det blir tørt å utfordre favorittene. 6 Rock Dancer vinner snart løp. Er avhengig av å få det litt langt opp.

5 Honorah – 1 The Singing Butler – 6 Rock Dancer  Outs: 4 Fornham St. Martin

 

Løp 4  V4-4  V5-3  DD-2 Great Gambo Handicap, 1600 dirt

6 Red Valley har gjort alt riktig utenom å vinne løp i år. Har gått fem gode løp, og fortjener nå en seier. Går like bra på dirt som på gress og er i form. 10 Black Power kommer med fin form fra Sverige. Ender helt i toppen. 4 Happiness skuffet litt sist. Kan bedre enn raden. Tror også dette er en bedre distanse for henne. 9 Gold Rush trenger som regel løp for å prestere. Er nå droppet mye i handicap og kan vinne på direkten. Blir ikke overrasket om hun gjøre det.

6 Red Valley – 10 Black Power – 9 Gold Rush  Outs: 4 Happiness

 

Løp 5  V5-4   Gameboy Handicap, 1100 dirt

1 Oliver har et fint løp på papiret. Skal normalt være med i striden. Verst imot blir stallvenninnen 2 Queen Of Hearts som ved flere anledninger viser stor fart. 3 Heia Pingu har ikke helt levert den samme formen som i fjor høst. Et felt med lite hester kan være løsningen nå. Slipper trafikkproblemer underveis. 5 Charlie Boy kan bedre enn raden. 4 Arwaag må først komme seg inn i startboksen. Har aldri vunnet løp og tviler på om det skjer nå.

1 Oliver – 2 Queen Of Hearts – 5 Charlie Boy  Outs: 3 Heia Pingu

 

Løp 6  V5-5   Giovanni Nobile Handicap, 2400 dirt

5 Macjack er tilbake på dirt, og leder fort hele veien. Det begynner å bli tøffere, men jeg synes han har vært fryktelig god i sine seiersløp. 1 Carrara går på det jevne. Kan ta årets første. 2 Away With Da Fairys har vært på pallen i alle sine starter i år. Drar fordel av bunnvekt. Vil hente mange på slutten. 3 Princeton Graduate blir spennende å følge. Ingen seiersmaskin, men har levert et par gode løp. Skal kunne bedre enn formtallet sitt.

5 Macjack – 1 Carrara  - 3 Princton Graduate  Outs: 2 Away With Da Fairys

 

 

V5-1:  4 Bellestarr

V5-2:  1-5

V5-3:  Alle 10

V5-4:  1-2-3

V5-5:  Alle 5                 = 300

 

V4-1:  1-2-3-4-6

V4-2:  4 Bellestarr

V4-3:  1-5

V4-4:  Alle 10                 = 200