Cathrine: "Jeg tror på en god vinnersjanse!"

Skrevet av Tom W. Johannessen,  12.06.2024
Artikkelbilde
Cathrine Erichsen har smilt seg gjennom mange løpsdager så langt. Torsdag har hun fem til start på hjemmebanen. Foto: Hesteguiden.com

Cathrine Erichsen har åpnet sterkt og topper trenerstatistikken så langt. Torsdag sender hun ut fem hester på hjemmebanen. Info’n fra Cathrine er som vanlig spennende!

Hun blinker ut 9 Lucky Diamond ( V65-2, Per-Anders Gråberg) som den beste sjansen og flagger god seierstro på en hest med en halvrusten rad. Lucky Diamond vil bli spilt opp, men var nede som en 4,6-prosenter i et tidlig forhåndsspill onsdag kveld kl 22.30.   

* Her er Cathrines kommentarer til ovrevoll.no foran torsdagens runde der 58 starthester i V65-spillet gjør rebusen vrien på forhånd. 

- 9 Lucky Diamond (V65-2, Per-Anders Gråberg) ble nummer 5 med Finn Kristiansen 9. mai. Den er bedre nå. Ser veldig fin ut. Vant en 1980 meter på Øvrevoll med Ulrika Holmquist i juli i fjor. Min beste sjanse torsdag. Og, ja; jeg tror på en god vinnersjanse!.

- 3 Airtrix (V65-3/V4-1, Per-Anders Gråberg) kan det kanskje være litt kort for. Finn red sist, P-A igjen nå. Han har vunnet med den i år. Airtrix virker pigg og fin – så han skal uansett ikke glemmes.
P-A Gråberg supplerer til ovrevoll.no: - Han er «tungriden», siste 500 gjør han ikke mye. Men han er uansett god nok her.

- 2 Kill That Cat (V65-4/V4-2, Harry Willian Wessner) er droppet ett kilo. Står fortsatt høyt, men virker pigg og fin.

- 8 Buckyboy (V65-4/V4-2, Per-Anders Gråberg) er én av mange i haugen. Har fordel av bløtt. Det er hester som skal strekes før Buckyboy, men han er en gardering.
P-A Gråberg: - Var ok i årsdebuten, skal være god nok her.

- 9 Charlie Boy (V65-6/V4-4, Per-Anders Gråberg) byr seg ikke til. Men gikk sitt beste løp første gang ut som 2-åring som nummer 4 på tung bane. Slått fire lengder av Sid Game på 1370 meter. Så kanskje et lite obs., sier Cathrine til ovrevoll.no.

* Carlos Lopez leder på Øvrevoll med ni førsteplasser, Manuel Martinez har syv. Toppmann i Skandinavia (Norge, Sverige, Danmark) er Elione Chaves med 26 førsteplasser så langt.