- Fredriq Von Soa og Boaz de beste sjansene

Skrevet av Tom W. Johannessen,  02.07.2024
Artikkelbilde
Cathrine har åtte til start onsdag og er veldig aktuell for vinnerpaddocken igjen. Foto: Hesteguiden.com

Så langt topper Cathrine trenerstatistikken på Øvrevoll. Hun vant tre sist og har åtte starthester i onsdagslunsjen. – Fredriq Von Soa og Boaz er de beste sjansene, sier Cathrine til ovrevoll.no.


* Cathrine Erichsen har 10 seire på 42 Øvrevoll-starter i 2024 og 799.000 på konto. Niels Petersen er toer med 9 på 36 og 653.000 kroner i premiepenger så langt. Niels har 13 championat på rad på Norges eneste galoppbane.


* Her er Cathrine Erichsens kommentarer til starthestene onsdag


- 10 Fredriq Von Soa (V4-1, Per-Anders Gråberg)
prøver vi igjen uten blinkers. Vi er positive nå. Ikke i orden nest sist, ok 22. juni som sjette med Finn (Kristiansen, red. anm.) Jeg nevner at jeg har hatt litt hoste rundt omkring. Men uansett skal dette være min beste sjanse onsdag sammen med Boaz i det 9. løpet.  

- 10 Two Times (V4-2, Nicolaj Stott) virker å være på vei. Har vært litt tung, men var hyggelig i siste jobben. Kan være litt spennende og er én av flere her.
Red. anm.: Two Times, nå ni år, vant Michelets Minneløp bade i 2020 og 2022. Siste gang fra formtall 76. Står nå på 75.

- 6 Kill That Cat (V4-3, Nicolaj Stott) fikk vel et litt dårlig løp sist. Gikk fint på 1730 meter med Harry (Willian Wessner, red. anm.) 13. Juni som fjerde i løpet som Indy Humor vant. Er droppa til levelig nivå, står på 74 nå. Startet sesongen på 77. Et lite obs. nå!

- 10 Charlie Boy (V4-4, Harry Willian Wessner) er jeg litt spent på. Rett fram nå. Pleier å legge av lit tetter svingen, holdt imidlertid bedre sist. Er rask nok. Et lite obs. Her også.

- 7 Emma Emilleen (V5-4, Per-Anders Gråberg) utvikler seg fint; jobber veldig bra. Flott løpshode. Regnes.

- 8 Purple Ace (V5-4, Ida Tandberg) gjorde alt riktig til seier sist. Har tatt det løpet fint. Står hver meter av distansen. Minus tre på Ida (Tandberg red. anm.), måtte ha av noen kilo. Det er jeg som setter opp jockeyene på mine hester i løpet. Purple Ace kommer til å gå et godt løp igjen.

- 9 Little Crow (V5-4, Nicolaj Stott) har skuffet. Men la meg si det sånn: Han venter vi på!

- 11 Boaz (V5-5, Per-Anders Gråberg) har en fin oppgave. Håper og tror at han er med og gjør opp. Vi får se hva de til Niels Petersen kan, uttaler Cathrine Erichsen. 

 

P-A følger Cathrines rangering

Per-Anders Gråberg (Se Svensk Galopps bilde over), nå med 2093 seire i karrieren før tirsdag ettermiddag på Bro, er toer på Øvrevolls jockeystatistikk etter Carlos Lopez som leder med 12 seire. Han følger Cathrine Erichsen i rangeringen av rittene; «Fredriq Von Soa og Boaz er de beste sjansene».

Her er P-A Gråbergs kommentarer til ovrevoll.no.

- 10 Fredriq Von Soa (V4-1) 
gikk egentlig ok sist. Var slakk hele veien for meg nest sist, men var ikke i orden. En stor og sterk hest som helt klart skal regnes onsdag.

- 1 Princeton Graduate (V4-2, Caroline Malmborg trener ) gjør det bra hele tiden. Men han går og sparer seg litt. Fleksible blinkers nå, vi får se om det har effekt. Liker å gå i front. Den andre til Caroline Malmborg, 8 Quagmire (V4-2, Andreas Tapia Dalbark) har det vært mye problemer med. Skal være i orden nå. Jeg har ikke sittet på den i trening, men den ser fin ut.

- 1 Pirlo (V4-3, Knut Arnesen) kjenner jeg ikke.

- 7 Emma Emilleen (V5-4)
er en bra hest som er ute i et tøft handicap. Her må jeg si at 8 Purple Ace (V5-4, Ida Tandberg) var riktig bra da jeg vant med ham sist. 10 Cotton Eye Joe (V5-4, Elione Chaves) fra Niels Petersen kjenner jeg godt. Var sjuk sist. Dette skal nok være litt kort.

- 11 Boaz (V5-5)
var helt klart godkjent som toer bak Sticky Chance. Gjør han om den prestasjonen, er det en vinnersjanse. Det er vel hestene til Niels Petersen i mot, uttaler P-A Gråberg.

 

«Forventningsfull? Absolutt!»
Bro-trener Caroline Malmborg hadde en fin vinner i Secret Royal sist hun gjestet Øvrevoll. Nå kommer hun med duoen 1 Princeton Graduate (V4-2, P-A Gråberg) og 8 Quagmire (V4-2, Andreas Tapia Dalbark). – Det er vanskelig å skille mine to. Princeton Graduate går bra i Norge, toer den 5. juni. Litt for forsiktig opplegg sist. Mer sterk enn speedig. Fleksible blinkers nå. Quagmire har hatt sine problemer. Andre løpet etter lang pause. Behøvde løpet sist og har gått kraftig frem. Jeg tok noen blodprøver av hestene onsdag morgen. De var bra! Forventningsfull? Absolutt, sier Caroline til ovrevoll.no.