-En utrolig deilig følelse

Skrevet av Thomas Gjelsås,  21.08.2024
Artikkelbilde
Airtrix ©hesteguiden.com

Finn Kristiansen var en lykkelig mann etter dagens femte løp. Den spreke amatørrytteren, som har rundet 70, gikk offensivt til verks. På oppløpet hadde han koblet seiersgrepet med hans egen Airtrix, og det holdt til sikker seier foran godt avsluttende Diggit og Zagora. En meget populær seier på Øvrevoll! -Dette var utrolig moro. Det er en helt spesiell følelse å komme først til mål, og jeg må få takke hele teamet som jeg jobber sammen med til daglig. Dette var stort, sa en glad Finn i vinnerpaddocken. -Vi har snakket om det mange ganger før. Finn er en flott kar på alle måter, og han bidrar veldig positivt for stallen. Dette fortjente han. Nå får vi håpe vi får til noe bra sammen på Derbydagen også, smilte en fornøyd trener Catrhine Erichsen.

©hesteguiden.com

Awatara ©hesteguiden.com

Awatara (Owners Club på Stället) lå fint plassert som tredje underveis, ble lagt i angrep rundt siste sving og avgjorde veldig sikkert på oppløpet for Jacob Johansen. Hun vant enkelt med tre drøye lengder ned til en tapper Red Valley. -Det er en hoppe vi har forventninger til. I dag viser hun litt av hva hun er god for, så dette blir spennende fremover. Alt ser bra ut før søndagens Derbydag. Vi stiller med et godt lag og skal være med å kjempe, sa trener Cathrine Erichsen. Hun vant to løp under onsdagens lunsjgalopp.

 

Hunters Lullaby ©hesteguiden.com

Hunters Lullaby (Stall NOK) satte opp et friskt tempo i front sammen med Spirit Of Cimarron og Run For Justice. Det var disse tre som kom først i mål også. Carlos Lopez sikret Hunters Lullaby sin første seier for året og vant til slutt lett med snaue tre lengder. -Han har ikke helt hatt hellet med seg i løpene i år, men i dag vant han lett. Det er egentlig en ganske bra hest dette her. Nå ser vi frem mot søndag. Jeg håper selvsagt på en god Derbydag og vi har mange flotte hester til start, uttalte trener Niels Petersen.

 

Bobby The Brown ©hesteguiden.com

Lynghonning og Stogas Athena satte opp et høyt tempo i front i det tredje løpet. Dermed ble det løp bakfra for startraske Bobby The Brown (Team Bobby). Han fikset det også. Lærlingen Ida Tandberg red et klokt løp, gikk utvendig i svingen og avgjorde veldig enkelt på oppløpet foran stallvenninnen Lynghonning som var tapper. -Jeg sa på forhånd at den av mine som fikk front skulle få være der. Nå viste Bobby The Brown at han kan gå gode løp bakfra også, og holder han formen kan det bli en fin høst. Dobbel for stallen var moro, sa trener Hallvard Soma.

 

Greycious Girl ©hesteguiden.com

Chef La Adare trakk unna i front, mens Elione Chaves hang godt med hele veien med spurtsterke Greycious Girl (Stall Fredbo). På oppløpet var det aldri snakk om saken. Innvendig spurtet Greycious Girl og vant med drøyt tre lengder til en godt avsluttende Empire Bling og en tapper Chef La Adare. -Det går veldig fint for stallhestene våre nå og Greycious Girl har hatt en bra sesong. Hun går alltid til mål. Søndag starter vi Steely Queen og Waikiki. Det blir spennende, smilte trener Tina Smith.

 

Appel Ride ©hesteguiden.com

Appel Ride (Zawawi Racing) fikk et løp på vent av Anna Pilroth. Når hun så lot femåringen spille ut sin speed på oppløpet, svarte han ved å vinne helenkelt. Det ble mer enn fire lengder ned til resten av feltet. -Vi er takknemlige for å få hest i trening fra Zawawi og jeg håper denne hesten skal vinne mange løp fremover. Innsatsen i dag var upåklagelig. Stallkameraten Fourth Commandment gjør stadig jevne gode løp, og han blir tredje i dag igjen, oppsummerte trener Tobias Hellgren.

 

Queen of Hearts ©hesteguiden.com

Queen Of Hearts (Stall Hope) var spilt til favoritt i V5-finalen og hun skuffet ikke. Nora Hagelund Holm tok kontroll på løpet fra start. Hun ledet hele veien hjem og vant veldig sikkert foran Hope And Glory. Dermed tok den fire år gamle hoppen sin andre strake seier på under én uke. -Dette må vi være godt fornøyd med. Det var krevende forhold i dag, men Hope And Glory står for en fin prestasjon. Vi får håpe hun kan løfte seg enda et hakk gjennom høsten, sa trener Pål Jørgen Nordbye.