Tips onsdag 21. august - 3- åringen skal slå de eldre

Skrevet av Ola J Jakobsen,  20.08.2024
Greycious Girl ©hesteguiden.com

Hun har kun startet to ganger i sin karriere, 6 Awatara i V4s første avdeling. Hun startet sesongen tidlig og var kun slått av en god norskfødt som skal ut og kjempe i Drømmemilen på søndag. Løpet sist viser at formen er der og hun møter nå enklere selskap. Jeg synes hun skal vinne dette løpet, og hun blir min banker for dagen.

Løp 1  V4-1  Queen Of The Green Løp, 1600 dirt.

Dette løpet skal 6 Awatara vinne. Har startet to ganger i år og fått mer enn godkjent for begge. Løpet sist er helt ok og jeg er sikker på at hun er satt fram litt på den prestasjonen. Blir også min banker denne onsdagen. 1 Red Valley er litt opp og ned i prestasjonene, men skal være nummer to etter favoritten. Skuffet litt sist, men har hatt en lang sesong og gjør sin start nummer fjorten for sesongen. 3 C Moon gikk bra etter pause på over et år. Løpets outsider. 4 Gold Rush kan, leter etter formen.

6 Awatara – 1 Red Valley – 4 Gold Rush  Outs: 3 C Moon

Løp 2  V4-2  Quint Esssentials Handicap, 1600 dirt

2 Spirit Of Cimarron har ikke vært I nærheten av fjorårsformen. Viser han hva han kan så vinner han dette løpet. Et pluss også at han får tre kilo lettelse med dyktig rytter på ryggen. Spent på å se 6 Run For Justice på dirt. Kan være alt mulig. Hesten er i form og skal ha en toppsjanse. 5 Naasha står med to andreplasser i programmet. Distansen er litt kortere nå noe som er i hennes favør. Hun vinner snart løp og kan fort gjøre det her.  7 Single Cash kommer ut etter lang pause. Må vise formtallet sitt dersom han skal vinne.

2 Spirit Of Cimarron – 6 Run For Justice – 7 Single Cash  Outs: 5 Naasha

Løp 3  V4-3  V5-1  DD-1 Quite Flirty Handicap, 1600 dirt

2 Bobby The Brown var tilbake til god gammel form i sin forrige start. Kjempet helt opp til målstreken og var kun slått hals i mål. Helt klart årsbeste. 7 Hot Bubbles mangler noe på å finne fjorårsformen. Er droppet i handicap og kan bedre enn dette. 1 Lynghonning er også droppet, kan hvis hun vil. Oliver blir man ikke klok på. Sist var han rett og slett dårlig. Må snart begynne å vise seg frem.

2 Bobby The Brown – 7 Hot Bubbles – 8 Oliver  Outs: 1 Lynghonning

Løp 4  V4-4  V5-2  DD-2  Queen`s Glory Handicap, 1100 dirt

1 Greycious Girl leverer gode jevne løp. Vinneren sist var overlegen, og hun slipper å møte den nå. Kommer til å avslutte raskest av alle og er helt sikkert på trippelen, jeg tror hun vinner. 6 Chef La Adare vinner snart løp. Kan komme her. 4 Fornham St Martin gikk bra sist, ender langt der framme. Er også droppet i handicap, noe som absolutt er en fordel. 8 Empire Bling er jeg spent på å se på dirt. Har masse fart i kroppen og kan selv med et dårlig startspor vinne et løp som dette.

1 Greycious Girl – 6 Chef La Adare – 4 Fornham St Martin  Outs: 8 Empire Bling

Løp 5  V5-3  Høymyr Cup VI Amatørløp, 2400 dirt

5 Diggit var fantastisk sist og vant helenkelt etter en perfekt servert reise. Skal igjen ha en toppsjanse. Det samme gjelder 4 Warning Shot. Gikk et tøft løp sist og vant med minst mulig margin. Vil se han levere to ganger på rad. 6 Airtrix vet vi aldri hvor vi har hen. Abonnerer nå på fjerdeplasser. Kanskje han leder hele veien. 1 Devil In Disguise har til gode å vinne løp. Møter enklere motstand enn noen gang.

5 Diggit – 4 Warning Shot – 1 Devil In Disguise  Outs: 6 Airtrix

Løp 6  V5-4  Quirt Handicap, 2400 dirt

Selv med toppvekt så skal 2 Macjack ha en toppsjanse i dette løpet. Får Chaves styre i tet så blir han vond å slå. 3 Appel Ride gjør sine beste løp på dirt. Er ingen seiersmaskin og er droppet mye i handicap. Har tidligere vist 73, nå nede i 66. 5 Fourth Commandment så lenge farlig ut sist. Fikk en liten sjenering i begynnelsen av oppløpet som kan ha gjort at han mistet rytmen. Blir kun en outsider. 1 Moonflash er ikke i nærheten av fjoråret. Bærer myggvekt som absolutt er et pluss.

2 Macjack – 3 Appel Ride – 1 Moonflash  Outs: 5 Fourth Commandment

Løp 7  V5-5  Queen De Luxe Handicap, 1100 dirt

2 Queen Of Hearts var helt overlegen på gresset sist og fikk hele fire kilo for den prestasjonen. Har ennå ikke fått det tillegget og med fint startspor så skal hun vinne dette løpet. 5 Charlie Boy viser fart i trening, men ikke i løp. Kan bedre enn raden. 3 Hope And Glory hadde en fin start på sesongen. Fikk en del kilo for sine tre seire, men er nå på vei ned igjen i handicap. Kan vinne hvis hun er tilbake der hun var og får et løp på vent. 4 Heia Pingu har ikke vist mye av fjorårsform. Kan bedre enn raden. 1 Last Order leter etter formen, har ikke sett den på en stund.