Norsk Derby søndag 25. august

Skrevet av Liv Kristiansen,  26.07.2024
Artikkelbilde

Norsk Galopp ønsker velkommen til Norsk Derby søndag 25. august kl. 12.30. Vi gleder oss stort til en sportslig meget sterk dag, hvor Skandinavias beste hester, trenere og ryttere møtes til kamp om heder, ære og store pengepremier.

Bli med i den store hatteparaden der vinneren, Miss Derby får Business class-billetter til Dubai med Emirates. Aktiviteter for hele familen, Serveringssteder med alt fra "hummer og champagne" til wiener og cola i kiosken. 

 

Billetter til Øvrevoll Galoppbane kjøper du på TICKETCO, vi anbefaler forhåndskjøp for å slippe kø. 
Barnebilletter tas ut gratis på samme sted. 
Inngangsbillett kan kjøpes i porten, men merk betaling kun kontanter eller vipps (ikke kort). 

 

Hva du kan forvente

Øvrevoll Galoppbane er Norges eneste galoppbane. På verdensbasis er galoppsporten stor, i England er det landets nest største publikumssport etter fotball. 

På Derbydagen vil det avholdes 10 spennende galoppløp, der Skandinavias beste hester vil stille til start. Første løp vil gå kl. 12.45 og siste kl. 17.15. Dagens hovedløp Norsk Derby vil starte kl. 16.40.

Ponni Derby 2024 - kl 13.00. Dette løpet er for de minste ponniene, og 12 spente ekvipasjer stiller til start i alder fra 7 år. Ikke gå glipp av dette! Og kom til vinnerpaddocken der alle ekvipasjene får premier og velfortjent applaus.

Hatteparaden er som vanlig ledet av Alex Rosén og Randi Askim Eriksen. Det er gratis å delta og åpnet for alle med hodeplagg. Deltakerne må registere seg i hatteparade-teltet (ved Hovedtribunen). Deretter må alle opp på catwalken og vise seg frem for dommerne, før vinnerne blir utropt i vinnerpaddocken etter det 7. løpet.

Det er en rekke serveringstilbud denne dagen. Dersom du vil ha en fast base gjennom dagen anbefaler vi serveringsstedene inkludert mat. Her kan du velge å sitte i Hovedtribunen og nyte en treretters fra Südôst og et stort VIP-telt der også drikke er inkludert, med buffet fra Hotel Bristol. Plass på disse stedene må forhåndskjøpes på TicketCo.  Våre tilbud, Derbystuen og Garden Lounge er allerede utsolgt.

Det vil være et eget pizzatelt, der gjestene som har kjøpt billett inkl pizza kan nyte denne gjennom dagen. 

Det er også flere utsalgssteder for drikke, is, kaffe og enklere mat. Det vil stå flere foodtrucks og et grilltelt ved kortsiden av hovedtribunen. Og flere piknikbord og steder man kan ta en pust i bakken, uten reservasjon.

Ved inngang syd er det gratis ponniridning for barna. Sikre deg bilde av prinsen eller prinsessen deres på de søte ponniene. 

Bak hovedtribunen vil det være aktiviteter for barna, inkl hoppeslott, rodeohest, ansiktsmaling og kjepphester med hinderbane, og alle aktiviteter er gratis. 

Vi oppfordrer alle til å kle seg fint på Norsk Derby, men det er selvfølgelig ingen kleskode. Anbefaler gode sko og hatt!

Har du ikke hatt? Hattebutikken Holm har stor stand ved siden av vinnerpaddocken!

Merk ved kjøp av pakkeløsninger: 

Det gis ikke fratrekk på pris dersom/selv om man har adgang via andre kjøp/ordninger/avtaler.