Inngangsbilletter på løpsdager til hesteeiere

19.06.2023
Artikkelbilde

Vi jobber mot en løsning hvor hesteeiere med starthest på Øvrevoll vil kunne ta ut inngangsbilletter. Før dette systemet er på plass, ønsker vi likevel å tilby hesteeiere med starthest en løsning. Her vil det være mulig å kunne ta ut inntil fem inngangsbilletter per løpsdag.

Vi håper våre hesteeiere ønsker å melde seg inn i Norsk Galopp og dra nytte av våre fordeler. Et medlemskap inkluderer både gratis parkering, sesongkort og løpsprogram. Gjennom ditt medlemskap får du en aktiv stemme innen sporten og bidrar samtidig til at galoppsporten i Norge styrker sin posisjon. I tillegg mottar du andre medlemsfordeler gjennom året.

Medlemmer, som har betalt medlemsavgift, av sportens særforeninger kommer også inn på våre løpsdager og får løpsprogram.

Er du ikke medlem kan du nå likevel hente ut fem gratisbilletter de dager hvor du har starthest. Dette gjør du ved å sende e-post til billett@norskgalopp.no innen klokken 23.59 dagen etter starterklæring. Mailer etter dette tidspunkt vil dessverre ikke utløse inngangsbilletter. Merk bestillingen med «billetter løpsdag» og send kontaktinformasjon (Fornavn, Etternavn, Mail og/eller Mobil) på de personer som ønsker billett i mailen.

Husk at alle lisensierte trenere også har fått mulighet til å ta ut inngangsbilletter. Dette kan gjøres helt frem til løpsstart på løpsdagen.

Vi arbeider kontinuerlig med å utvikle vårt digitale billettsystem og dette er et viktig ledd for sporten både når det gjelder kommunikasjon og markedsføring.

Håper å se dere på Øvrevoll!